När du vill ha fylligare läppar

Har du också funderat på att göra ditt utseende lite yngre? Om du hade fina och fylliga läppar när du var ung, så kanske du har märkt att de har smalnat med åren? Att fylla i fillers i läpparna är ett billigt sätt att se yngre ut. Fylliga läppar är fräscht.

Dels ser du yngre ut dels får du ett fint utseende. Dels är det väldigt attraktivt med fylliga läppar. Och har så varit ända sedan läppstiftet uppfanns och det är ju sedan Hedenhös, man sminkade sig i Antikens Egypten, och vi människor, har nog försökt förbättra vårt utseende så länge vi har funnits här på den här jorden.

Man har alltid velat förfina sitt utseende

Först med blommor i håret, sedan med allehanda färger i ansiktet. Runt ögonen sminkade sig egyptierna med kol, för att få mer markerade ögon. Läpparna har vi sminkat ända sedan läppstiftet uppfanns. Redan på 1800-talet hade man färg som man lade på läpparna även om deras läppstift inte var så avancerade som våra läppstift är idag.

Vet du vad som finns i ditt läppstift?

De flesta vet inte vad som finns i läppstift, men visste du att det bland annat innehåller moderkaka? Sjukhusen sänder moderkakor till kosmetik industrin. Så tänk på det när du nästa gång lägger på ett läppstift. Inte så smakligt eller hur? Det finns veganska läppstift, om du vill undvika att smeta på moderkaka på läpparna. Men om du fyller i fillers i läpparna behöver du inte något läppstift. Däremot kan du behöva läppbalsam som hjälper till att huden återfår sin spänst efter en fillers-behandling.