Miljön viktig i klädtillverkning!

Stanley/Stella kan göra reklam för ditt företag om du vill det.

Har du någon gång provat ett klädesplagg från Stanley/Stella? I så fall vet du att de har kläder av hög kvalitet med organisk bomull och stilrena färger och former? Stanley/Stella har ett stort sortiment med allt från jackor och hoodies till T-shirts, sweatshirts och byxor. Alla Stanley/Stella plagg är så sköna att bära. Man vill nästan inte ta av dem.

Att alla klädtillverkare tänker på miljön har börjat bli allt viktigare. Den som inte tänker på miljön gör så att hela vår miljö förstörs. Det är så viktigt att allt som vi gör, handlar, producerar och köper ska gynna vår planet. Annars har vi ingen planet kvar. Det heter ju, ”som du sår får du skörda”. Och sår vi bara miljöförstörande produkter, sår vi bara miljöförstörelse för vår planet.

Viktigt att kontrollera de egna fabrikerna

Vad jag har förstått så är det även viktigt för Stanley/Stella att även de som syr kläderna i Dhaka, Bangladesh har det bra. Att inte västvärlden ska fortsätta utnyttja och tömma fattiga länder på sin ekonomiska vinst, naturresurser eller arbetskraft, krävs det ett medvetet företagande. Det krävs för det första en medvetenhet om att allt detta finns. Sedan krävs det kunskap om hur man kan undvika att det händer. Det krävs kontroller, att man är på plats där fabrikerna finns, ser med egna ögon hur det går till i fabriken, hur de anställda mår och vad som händer där när man inte är där.

Du vet väl om att man gott och väl kan använda Stanley/Stellas kläder för att trycka företagslogotype eller sätta logo som brodyr på kläder? Skaffar du Stanley/Stella kläder till dina anställda och sedan trycker företagslogon på dem, kommer de aldrig mer vilja ha några andra kläder.

Screentryck populärt på kläder.