Modet är elegant

Trenderna inom mode för hösten och vintern 2019 andas en hel del elegans. Vi rör oss bort från det sportiga och hälsar ladyn välkommen. Det blir en tur tillbaka till 1970- och 80-talet med lediga och snygga plagg som till exempel trenchcoaten. Färgerna kommer att vara rätt så tillbakalutade. Beige och mjukare naturfärger lär synas flitigt både till vardags och till fest när vi gör oss redo att skåla in det nya året.

Vad ska du ladda med?

Om det är viktigt för dig med trendiga kläder behöver du antagligen inte vända ut och in på hela din garderob för att känna dig rätt 2019–2020. Har du en snygg kavaj som inte har använts på ett tag kan du damma av den och matcha med en ny knytblus.

Exempel på kläder som är i ropet under kommande månader är:

  • Byxkjolar
  • Kavajer
  • Trenchcoats
  • Knytblusar
  • Stövlar

Det rör sig om kläder som är bekväma såväl som eleganta. Matcha med scarfs av siden eller en axelremsväska som är elegant och fungerar i färg med resten av din outfit.

Elegant kvinna

Smycken som matchar

Till kläderna som alltså kommer att styra mot den eleganta ladyn har vi smycken som sätter pricken över i. Det är fortsatt populärt med smyckesdesign som leker med fler material. Mässing kan bli ett metallmaterial att hålla lite extra koll på.

Klassiska guld och silversmycken är fortsatt trendiga. Under hösten 2019 och vintern 2020 kan det tänkas att mer fokus kommer på smycken som har lugna formlinjer. Helt i linje med kavajens och byxkjolens enkla men stiliga former.