Var i Stockholm kan man få botox?

Stockholm Botox

Långt borta är den tid då botox gjorde ansiktet stelt och livlöst. Med dagens moderna formula och teknik kan vi ge dig ett slätt ansikte fullt av värme och uttryck. Genom att injicera botox i Stockholm på vår klinik kommer du att få ett naturligt vacker utseende. 

Det är du som bestämmer vad du vill förbättra i ditt utseende. Vi kan det injicera det muskelavslappnande medlet i allt från ögonbryn och panna till skrattrynkor. Förändringen blir subtil, du kommer själv att se en omedelbar skillnad, men omgivningen kan inte så några tecken på själva ingreppet.

Vill du testa botox i Stocklholm?

Är du sugen på att testa botox? Vi erbjuder har en fräsch och modern klinik i Stockholm där vår välutbildade personal ger dig ett föryngrat utseende. Med botox bestämmer du själv vilka rynkor och fina linjer du vill dölja i ansiktet. Vår personal har lång erfarenhet i ryggen och vi har höga krav på hygien och kvalitet på kliniken. Därmed kan du känna dig trygg och säker när du injicerar botox i Stockholm hos oss.

Under 2021 är det mer trendigt än någonsin att injicera botox, speciellt med tanke på att många av oss inte har kunnat besöka skönhetskliniker den senaste tiden. I många länder måste man bära mask och därför har det blivit allt viktigare med pigga ögon. Den stora trenden 2021 är därför att injicera botox runt ögonen för att minska kråksparkar och skrattrynkor. Med den ökande trenden under corona-pandemin har Expressen tagit fram en lista på vad som kan vara bra att tänka på innan du bokar in ditt skönhetsbesök.

2 stora fördelar med botox

Det finns mängder av fördelar med botox. Därmed är det inte konstigt att det är en så pass populär behandling. Den största fördelen är att du får ett ungdomligare utseende. Genom att ta tag i den djupa rynkan mellan ögonen kan du få en mjukare och vänligare framtoning. På så sätt kan ditt ansikte sprida den värme och glädje som du känner inombords.

En annan stor fördel med botox är att resultatet är så pass beständigt. Du kommer att kunna vakna många mornar och njuta av ditt fina ansikte innan det är dags för en påfyllning. Generellt så håller en behandling i tre till sex månader. Utöver detta så används botox för en hel del andra behandlingar, du kan läsa mer om vad botox är och vad mer det kan användas till hos FASS.

Tar botox bort rynkor?

Botox tar inte bort ansiktets rynkor, däremot ser det muskelavslappnande medlet till att de försvinner under tiden då medlet finns kvar i kroppen. Botox slappnar nämligen av dina muskler vilket minskar musklernas rörelser. På så sätt bildas inga rynkor eller fina linjer när du rör på ansiktsmuskulaturen. 

Om du vill förebygga att fina linjer och rynkor hinner bildas så bör du börja använda botox tidigt. Men det går även bra att börja använda medlet långt upp i åldern.

Varför behövs botox?

Alla människor åldras på olika sätt. Vissa får fina linjer redan i unga år, medan andra har ett lent och slätt ansikte långt upp i åldern. Livet är helt enkelt orättvist när det kommer till huden i ansiktet. Därför är det bra att du kan injicera botox som hjälp om du känner att du börjar få ett ålderstiget utseende.

Det finns olika anledningar till varför huden i ansiktet åldras. Studier visar att mycket tid i solen, brist på kollagen och torr hud är tre faktorer. De flesta som injicerar botox i Stockholm på vår klinik börjar med bekymmersrynkan mellan ögonbrynen och kråksparkarna runt ögonen. 

Många får fina linjer och djupa rynkor av åldern och vissa har även anlag att få extra mycket på grund utav en aktiv ansiktsmuskulatur.

Att tänka på när du gör botox i Stockholm

Om du injicerar botox i Stockholm kommer du att lämna vår klinik med ett ungdomligare utseende där du ser pigg, fräsch och utvilad ut. Du får en omedelbart synbar effekt som håller i sig länge.

Här är några saker som är bra att tänka på när du ska göra botox i Stockholm:

  • Bestäm vilka linjer och rynkor du vill behandla.
  • Du behöver inte oroa dig för smärta, det är nämligen en tämligen snabb och smärtfri behandling.
  • Du kan få lättare biverkningar såsom blåmärken och svullnader.
  • Botox är en välbeprövad produkt som även används för diverse medicinska behandlingar.

Tänk på att det är viktigt med en god efterbehandling och extra omvårdnad efter din behandling. Ta därför väl hand om din hud och håll ansiktet rent från smuts och bakterier.